top of page

 

Je ontvangt in dit pakket het meest succesvolle theorieboek van Nederland met daarin alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Het boek staat boordevol foto's en illustraties, waardoor je de stof sneller beheerst. 

De samenvatting bevat een verkorte versie van het volledige theorieboek die de meest essentiële onderwerpen aanhaalt voor het theorie-examen. Vergeet het markeren van je theorieboek want het is ideaal om net voor je theorie-examen er doorheen te lezen om de belangrijkste hoofdstukken te herhalen.

Daarnaast kun je 3 maanden gebruik maken van de online Speedtheorie. Deze 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode. Deze opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

 

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 15 uur toegang tot oefenvragen en 40 complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je theorie-examen. Bij je 15 uur online examentraining word je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficiënt werken aan je zwakke plekken.

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

Het theoriepakket van VekaBest is dé alles in 1 auto box met slaaggarantie. Dit betekent dat zij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je theorie-examen.
 

Om praktijkexamen voor de personenauto te mogen doen, moet je eerst het theorie-examen hebben gehaald. Deelname is vanaf 16 jaar, voor de praktijklessen moet je minimaal 16,5 jaar zijn. Het behalen van je theorie blijft 1,5 jaar geldig.

bottom of page