Online Rijlessen

Theoriepakket

Uiteraard is dit anders dan de rijlessen die je gewend bent. Er is een virtuele instructeur aanwezig die dingen uitlegt of jou coacht. Maar dit is geen game of vermaak! Je leert hier welke handelingen er bij situaties horen en het is echt bedoeld om aan jouw rijvaardigheid te werken.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die deze training hebben gevolgd, later minder vaak betrokken raken bij een ongeval. Als vuistregel geldt dat per elke gereden 1.000 kilometer onder begeleiding de ongevalskans met 10% daalt. Het maakt daarbij niet uit of er in een simulator of in een echte auto wordt gereden. “Je brein maakt geen onderscheid tussen fysieke kilometers of kilometers in een simulator. Wie veel oefent met de online lessen, legt meer afstanden af en verlaagt daarmee de kans op een ongeval.”

Het theoriepakket van VekaBest is dé alles in 1 auto box met slaaggarantie. Dit betekent dat zij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen.

Bij je 15 uur online examentraining word je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficient werken aan je zwakke plekken.

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

 

Om praktijkexamen voor de personenauto te mogen doen, moet je eerst het theorie-examen hebben gehaald. Deelname is vanaf 16 jaar, voor de praktijklessen moet je minimaal 16,5 jaar zijn. Het behalen van je theorie blijft 1,5 jaar geldig.

Verdere voordelen?
Veiliger rijden, hogere slaagkans en leren kijken!

Meer informatie?